HALAND IM JE VELIKA ŽELJA: Ne pitaju šta košta, spremni su i da se odreknu Srbina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 18:51

HALAND IM JE VELIKA ŽELJA: Ne pitaju šta košta, spremni su i da se odreknu Srbina (FOTO)

Norvežanion ima kluazulu u ugovoru koja važi od leta 2022.

Real želi da pojača napad za narednu sezonu, ali se čini da im je Kilijan Mbape jednostavno teška meta, a uz to i prilično skupa. Zbog toga se Kraljevski klub okrenuo drugom rešenju, odnosno Erlingu Halandu iz Borusije Dortmund koji je em jeftiniji, em bi i njegova plata bila manja od Mbapeove.

Problem u ovoj kombin atorici je što Haland ima klauzulu za odlazak iz Borusije koja važi tek od leta 2022. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ona iznosi 75 miliona evra šti i nije prevelika cifra. Međutim, Real ga želi ranije, a to bi verovatno koštalo više od 75 miliona evra.

Vrlo zanimljiv meć večeras (21.00) u Premijer ligi - sastaju se Vulverhempton, koji ima sjajan tim ali ne igra prema očekivanjima, i najprijatnije iznenađenje ove sezone Sautempton, koji već šest kola ne zna za poraz. Kvota na keca je 2,40, a na dvojku 3,20, dok je kvota na 3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sautempton.

Prema ionformacijama iz Španije Real je spreman da ponudi 70 miliona evra i Luku Jovića koji je plaćen 60 miliona evra, ali mu je cena drastično pala i teško da real može da ga proda za više od 30 miliona evra. Na taj način bi Borusije odmah dobila pare na koje bi inače čekala još dve godine, a pride i napadača koji je već ostavio zavidan trag u Bundesligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.