HABIB GODINAMA BEŽI OD NJEGA: Posle novog otkazivanja, revoltirani Ferguson nije mogao da se suzdrži

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HABIB GODINAMA BEŽI OD NJEGA: Posle novog otkazivanja, revoltirani Ferguson nije mogao da se suzdrži

Strašne reči Amerikanca.

Borba između Habiba Nurmagomedova i Tonija Fergusona zakazana za 18. april na događaju UFC 249 otkazana je, a to je potvrdio Dagestanac porukom na svom Instagramu (više pročitajte OVDE). Ipak, Amerikanac je imao spreman odgovor u kom je Habiba nazvao pič*om, zbog toga što je njihov duel otkazan već po peti put u istoriji i navijači ga sa pravom zovu "Ukleta borba".

Nurmagomedov je putem Instagrama poručio da se borba ni ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta neće održati, a revoltirani Ferguson mu je odmah odgovorio. Takođe, svojim rečima je potkačio i Konora Mekgregora.

- Mislim da je Habib znao da ću hteti da se borim, uplašili smo ga. Imao je priliku da se vrati iz Abu Dabija, ovo je drugi put da smo ga ovako pogodili, ovo mu radim već osam godina. Ja sam najamni ubica, Habib i Konor trče sa repom između nogu, kao psi. Trčao sam sa ljubiteljima pasa, ali oni nisu ni psi, oni su dve p*čke. Rekao sam Habibu da ću obrisati pod njegovom kapom - izjavio je Ferguson.

Inače, Ferguson je pre tri dana na Instagramu isprozivao Habiba rečima da zna da se krije u Rusiji, ali da ga zabrana putovanja u svetu neće sprečiti da mu "ispraši zadnjicu", a sve to uz tag Nurmagomedova koji je prema tome definitivno video zastrašujuću poruku Amerikanca.

April 18 Is Right Around The Corner @khabib_nurmagomedov , We Know You’re Hiding In Russia. The Travel Bans Will Not Prevent Me From Whoopin’ That Ass, So Don’t Use That As An Excuse To Back Out 💯 You Have Been Sent Many Locations ... Just Send Us 1. You Are Still My Bitch & We’re Sure You Know It. #DefendorVacate MF ⚾️ -CSO- @ballengeegroup 🇺🇸🏆🇲🇽 #ufc249 @ufc @danawhite

A post shared by @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt) on Mar 29, 2020 at 10:08pm PDT

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.