Gudurić učestvovao u pobedi Memfisa, Marjanović presedeo poraz Dalasa

Izvor: RTS, 28.Okt.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić učestvovao u pobedi Memfisa, Marjanović presedeo poraz Dalasa

Lejkersi, Timbervulvsi, Trejlblejzersi i Grizlisi stigli do trijumfa u noći između nedelje i ponedeljka u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. Na parketu Marko Gudurić, ne i Boban Marjanović.
Košarkaši Los Anđeles lejkersa savladali su u Stejpls centru Šarlot sa 120:101. Ekipa iz Kalifornije trijumf je obezbedila u poslednjoj deonici, koju je rešila u svoju korist – 33:21.

Lejkersi sada, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posle druge uzastopne pobede, imaju skoru od 2:1, dok su Hornetsi zabeležili jednu pobedu u uvodna tri meča nove sezone.
Kod Lejkersa su se istakli Lebron Džejms i Entoni Dejvis, koji su bili najzaslužniji za seriju zima iz LA od 21:4 u poslednjoj četvrtini.
Dejvis je 25 od ukupno 29 poena postigao u prvom poluvremenu, uz šut iz igre 10/19. Imao je 14 skokova i po tri asistencije i blokade.

Džejms je zabeležio 20 poena (7/14 iz igre, 1/3 za tri), šest skokova i 12 asistencija. Veoma dobar je bio i Dvajt Hauard sa 16 poena (8/8 za dva), deset skokova i četiri blokade.
U poraženom timu Majls Bridžes stao je na 23 poena.
Dalas maveriksi poraženi su od Portlanda prvi put u sezoni (121:119), iako je u drugoj četvrtini imao 19 poena prednosti.
Kristaps Porzingis i Luka Dončić s jedne i Demijan Lilard i Si Džej Makolum s druge strane imali su šuterski obračun, ali je Ken Bejzmor bio taj koji je pogodio odlučujuće slobodno bacanje na kraju susreta.
Si Džej Makolum bio je najbolji u timu Portlanda sa 35 poena, dok je Lilard dodao 28.
Porzingis je ubacio 32 poena, a tome je pridodao devet skokova i pet asistencija.
Luka Dončić je bio jako blizu novog tripl-dabl učinka. Imao je 29 poena, 12 skokova i devet asistencija.

Boban Marjanović nije ulazio u igru.
Memfis grizlis su na svom parketu pobedili Bruklin netse (134:133) posle produžetka. Pobedu Memfisu obezbedio je Džej Krauder trojkom u poslednjoj sekundi.
Dža Morant, drugi pik na ovogodišnjem draftu, ubacio je 30 poena za Grizlise, a Jonas Valančijunas je imao 16 poena i 11 skokova pored svog imena.

Marko Gudurić je na terenu proveo šest minuta i zabeležio je dva poena (iz slobodnih bacanja), a imao je i jedan skok.
U drugom porazu Netsa, Kajri Irving je postigao 37 poena.
Minesota timbervulvsi su stigli do trećeg trijumfa u isto toliko mečeva od početka sezone. Ovoga puta Minesota je bila bolja od Majamija (116:109).
Endru Vigins je postigao 25 poena u pobedničkom timu, dok je Karl Entoni Tauns doprineo sa 23 poena i 11 skokova.
Prvi poraz Majamija doneo je Kendriku Nunu 25 poena, dok je Dankan Robinson postigao četiri poena manje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mekalum rastužio Dončića, Marjanović bez minuta, Dejvis i Lebron "pregazili" Šarlot

Izvor: B92, 28.Okt.2019

U noći između nedelje i ponedeljka odigrane su tri NBA utakmice, a pobede su odneli Portland Trejl Blejzersi, Minesota Timbervulvsi i Los Anđeles Lejkersi...Definitivno je bilo najuzbudljivije u Dalasu, gde su Maveriksi dočekali Trejl Blejzerse, koji su ih savladali rezultatom 121:119...Do nove pobede...

Nastavak na B92...

Marjanović ponovo bez šanse, Gudurić učetvovao u pobedi Memfisa (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2019

Lejkersi, Timbervulvsi, Trejlblejzersi i Grizlisi stigli do trijumfa u noći između nedelje i ponedeljka u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. Na parketu Marko Gudurić, ne i Boban Marjanović...Košarkaši Los Anđeles Lejkers savladali su u Stejpls centru Šarlot rezultatom 120:101...Ekipa iz Kalifornije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.