Grobari, to ste čekali! Sad su pojačanja na redu, ali i novi sportski direktor!

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'', to ste čekali! Sad su pojačanja na redu, ali i novi sportski direktor!

Potvrđena odlična vest za klub iz Humske.

Kako je i bilo najavljeno, Komisija za licenciranje FSS danas je odlučivala o ispunjenosti uslova za dobijanje evro-licence za učešće u evropskim takmičenjima naredne sezone.

Rukovodstvo Partizana je prethodnih meseci vodila veliku borbu da sve uslove ispuni i u tome je na kraju uspela, što je danas u izjavi za ''Telegraf'' potvrdio potpredsednik kluba Vladimir Vuletić.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


''Komsija za licencitranje FSS donela je danas jednoglasnu odluku da fudbalski klub Partizan ima pravo učešča u svim evropskim takmičenjima pod okriljem UEFA i istovremeno u narednom izadnju Superlige Srbije.







Delegacija Partizana bila je pohvaljena za izuzetno kvalitetan pravni, administrativni i finasijski rad, da je ove godine rad stručnih stružbi u klubu bio na veoma zavidnom nivou.







Ova činjenica dobija na snazi i značaju budući da se predsednik Komisije Miljko Valjarević izjasnio da ove godine nijedan klub ne bi i neće moći da dobije evrolicencu ukoliko ne ispuni sve stroge uslove koje UEFA postavlja'', izjavio je Vuletić.

On je kao Partizanove ''junake iz senke'' posebno pohvalio zamenika generalnog direktora Milorada Nikolića, finansijsku službu, na čelu sa direktorom finansija Snežanom Petrović, kao i pravni tim crno-belih.

Ono što sada očekuje crno-bele, to je da na najbolji mogući način završe tekuću sezonu, po mogućstvu sa trofejom u Kupu Srbije, a onda će u prvi plan izbiti formiranje tima za naredni izlazak u Evropu i angažovanje što kvalitetnijih pojačanja.

Za sada još uvek bez novog sportskog direktora posle ostavke Ivice Ilieva...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova reakcija, oglasio se i Vazura! Ko je najviše pomogao Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2019

Veliko olakšanje u Humskoj...Posle jučerašnje pobede Partizana u prvoj utakmici polufinala Kupa nad Radničkim iz Niša (1:0), navijače crno-belih obradovala je i vest da je evropska licenca i definitivno potvrđena i da če tim iz Humske i sledeće sezone igrati na međunarodnoj sceni, naravno ako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.