Grizman zna uzrok poraza: Uvek je on sa druge strane!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman zna uzrok poraza: "Uvek je on sa druge strane!"

Francuz ima jednu konstantu prilikom svojih fudbalskih neuspeha.

I dalje se priča o eliminaciji i preokretu koji smo imali prilike da gledamo u utorak.

Atletiko Madrid je poražen u Torinu sa ubedljivih 3:0 i protraćili veliko vođstvo iz prvog meča, koji su dobili na "Vandi Metropolitano".

Naravno zvezda večeri je bio Kristijano Ronaldo, "Sedmica" Juventusa je zabeležila novi het-trik u LŠ i odveo svoj tim na megdan sa Ajaksom.

"Svaki put >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada priđem osvajanju nečega pojavi se Ronaldo i ukrade mi. Mrzim ga, ali i poštujem u isto vreme. Za mene on je najbolji svih vremena.", izjavio je reprezentativac Francuske i igrač Atletiko Madrida.

Podsetimo Ronaldo je u prethodnom periodu sprečio Grizmana u osvajanju Lige šampiona, oba puta sa Real Madridom, takođe 2016. godine Antoan je izgubio finale Evropskog prvenstva protiv Portugala.

Izgleda da Francuz baš nema sreće kada je na drugoj strani Ronaldo u bilo kom dresu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi pokušaj Barse, ovo je ponuda Grizmanu!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 00:11

Izabrali su pravi trenutak da pokušaju da privole Antoana Grizmana da pređe u njihove redove...Barselona zna kako da privoli igrača da postane njihov član...Velika meta u prethodnih nekoliko godina jeste Antoan Grizman, i dalje je to slučaj, ali su napadi Barselone da ga dovedu bili daleko manji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.