Grizman greje šampionske nade Atletika

Izvor: RTS, 16.Feb.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman greje šampionske nade Atletika

Fudbaleri Atletiko Madrida savladali su kao gosti ekipu Rajo Valjekana sa 1:0 i ostali u trci sa vodećom Barselonom, koja je sa 1:0 savladala Valjadolid.
"Jorgandžije", posle novog trijumfa u šampionatu, ali i pobede Barselone imaju sedam bodova zaostatka.

Jedini gol u Valjekasu postigao je Antoan Grizman u 74. minutu, na asistenciju Alvara Morate.
Istovremeno, Atletiko je preuzeo drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mesto od Reala, sa dva boda prednosti, iako "kraljevići" svoj meč 24. kola igraju u nedelju protiv Đirone.
U prvom meču dana, Levante je u Vigu savladao Seltu sa 4:1, čime je ekipa iz predgrađa Valensija pobegla u sigurnu zonu.

Barselona je uspela da osvoji ceo plen protiv Valjadolida. Strelac odlučujućeg pogotka bio je Mesi sa bele tačke u 43. minutu susreta.
Real Sosijedan je na svom terenu savladao Leganes sa 3:0. Ovom pobedom prišao je na bod zaostatka za Alavesom koji se nalazi na šestoj poziciji na tabeli, koja vodi u evropska takmičenja.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grizman "pogurao" Jorgandžije, Sosijedad lako sa Leganesom

Izvor: B92, 16.Feb.2019

Fudbaleri Atletiko Madrida savladali su ekipu Rajo Valjekana u gostima, a heroj u tom trijumfu je bio Antoan Grizman...Madridski derbi se odigrao na popularnom "Valjekasu" gde je Rajo Valjekano dočekao ekipu Atletika...Popularne "Jorgandžije" su kao gosti slavili u madridskom derbiju minimalnim rezultatom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.