Griffin nastavlja dominaciju ubedljivom pobedom nad SK Telekomom

Izvor: B92, 02.Feb.2019, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Griffin nastavlja dominaciju ubedljivom pobedom nad SK Telekomom

Griffin je jedini tim u LCK ligi koji je zadržao svoju startnu postavu iz prethodne sezone, gde su tokom letnjeg dela ostvarili drugo mesto ispod KT Rolster. Njihova ovogodišnja igra je međutim na potpuno drugom nivou u poređenju sa prethodnom.

Sa trenutnim skorom 5-0, Griffin je jedina ekipa koja ja neporažena u prvih deset partija tekuće sezone. Svoju dominaciju su potvrdili i u jučerašnjem okršaju protiv legendarnog tima SK Telecom, koji su počistili rezultatom 2 – >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 0. Kako izjavljuje MVP, top lejner Choi ’’Sword’’ Sung-won, Griffin je bio isključivo fokusiran na lejning fazu u prvoj partiji, trudivši se da izbegavaju killove do sredine gejma. Očekivali su da će ih SK Telecom nadigrati u timfajtovima, međutim, situacija je bila sasvim obratna.

Ovakav stil igre je sasvim atipičan za Griffin, koji je poznat po izuzetno agresivnom stilu igranja, kojem su se i vratili u sledećoj partiji. Gejm broj dva završen je za samo 28 minuta, gde su uz pomoć Luciana i Jayce, herojima koji su dominantni u lejnu, maltretirali SKT od samog početka.

Sutra ih očekuje meč protiv ekipe SANDBOX Gaming (10 – 2), sa kojom dele prvo mesto na tabeli, stoga očekujemo uzbudljiv meč.

Izvor: RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.