Greg sve zadovoljniji, najavljuje mnogo bolju igru!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greg sve zadovoljniji, najavljuje mnogo bolju igru!

Da li da mu verujemo?

Nakon poraza od Australije, ekipa Grega Popoviča je uspela da savlada Kanadu sa 84:68.

Greg Popovič je rekao da ekipa raste iz dana u dan i da ćemo tek videti dobru reprezentaciju.

"Naučili su da u ovom takmičenju ne možete imati loš dan. To je jedan meč i gotovo. Tako, kao što sam rekao, mi učimo. Ovi momci su prvi put zajedno. Imamo i dalje dosta toga da naučimo, ali utakmica po utakmicu, trening po trening, pokušaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da rešimo sve.

Večeras je bila nova lekcija da shvatimo koliko nam energije treba za 40 minuta. Moji momci rade sjajan posao jer slušaju, obraćaju pažnju i ne govore sa sudijama. Imamo potencijal da budemo daleko bolji"
, rekao je Greg Popovič nakon pobede nad Kanadom.

Bilo je i zanimljivih reakcija Grega Popoviča koji se najviše trudi da oraspoloži svoje igrače i da stvori fantastičnu atmosferu pred početak Svetskog prvenstva, što je po njegovom mišljenju najbitnije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.