Grbić o selektorskoj klupi: Samo lud čovek to ne bi želeo

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 18:53

Grbić o selektorskoj klupi: Samo lud čovek to ne bi želeo

Nikola Grbić prokomentarisao je navode da bi mogao da postane selektor Poljske.

Trenutno je trener Peruđe, u koju je došao iz Zakse, sa kojom je postao prvak Evrope.

Jedan je od najozbiljnijih kandidata da nasledi Vitala Hejnena na klupi Poljske, koja je na nedavno Eurovoleju zauzela treće mesto.

"Samo lud čovek ne bi želeo da preuzme Poljsku. Naravno da sam zainteresovan ako ta ponuda dođe. Poljska je sjajan tim i ogroman izazov za svakog trenera. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Najviše mi se sviđa što bi fokus bio na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. Naravno, i ostali turniri pre toga bi bili važni ali tim bi trebalo da se gradi za trijumf u Parizu. Trenirao sam Zaksu dve godine i taj period smatram najuspešnijim u trenerskoj karijeri. Naravno, ovo ne znači da bismo se sve dogovorili za čas ako bi pozvao neko iz OS Poljske", rekao je Grbić.

Ako bi morao da bira između Peruđe i Poljske, Grbić za sada nema pravi odgovor.

"Ne znam... Pretpostavljam kako bi ljudi iz Peruđe reagovali ako bih dobio ponudu da vodim Poljsku. Ali polako... Bez žurbe. Trenutno sam trener Peruđe i ona mi ja najvažnija", istakao je on.

Grbić se trenerski poslom bavi od 2014. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Grbić se nudi Poljacima: Samo lud čovek ne bi prihvatio

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2021

Nekadašnji selektor Srbije Nikola Grbić izrazio je želju za preuzimanjem reprezentacije Poljske, uprkos tome što je odnedavno na klupi Peruđe.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.