Grbić: Sjajan posao, kao kaznena ekspedicija smo

Izvor: RTS, 27.Sep.2018, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić: Sjajan posao, kao kaznena ekspedicija smo

Selektor odbojkaša Srbije Nikola Grbić bio je prezadovoljan posle pobede nad Italijom (3:0) i poručio da isti pristup očekuje protiv Poljske.
Srbija večeras igra protiv Poljske i samo jedan set biće dovoljan za plasman u polufinale.

"Momci su obavili fenomenalan posao, eliminisali su i umirili protivnika odbranom. Igrati protiv ekipe koja se tako brani, kao što smo mi to radili, oduzima veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << snagu. Rezultat je pravi pokazatelj odnosa snaga na terenu", rekao je Grbić.
On je dodao da protiv Poljske očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one koja je odigrana u drugoj fazi, u kojoj su Poljaci slavili pobedu.
"Taj poraz biće stimulativan za sve nas. Idemo korak po korak, kao kaznena ekspedicija smo i suprotstavićemo se svakom ko nam stane na put", poručio je Grbić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Grbić: Kao kaznena ekspedicija

Izvor: Mondo, 27.Sep.2018

Selektor Srbije smatra da rezultat 3:0 u meču protiv Italije realno oslikava odnos snaga na terenu...Nikola Grbić bio je prezadovoljan posle pobede nad Italijom (3:0) u Torinu, na početku "Top 6" faze Svetskog prvenstva..."Momci su odradili fenomenalan posao, eliminisali su i umirili protivnika odbranom....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.