Grbić: Idemo dalje kao kaznena ekspedicija

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2018, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić: Idemo dalje kao kaznena ekspedicija

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić bio je prezadovoljan posle pobede protiv selekcije Italije u Torinu u prvom kolu grupe J fajnal siksa Svetskog šampionata.

Srbija je deklasirala Azure maksimalnim rezultatom, a u četvrtak (20:30, SK1) će imati priliku da u duelu sa Poljskom overi mesto u polufinalu planetarnog prvenstva.

"Šta reći posle ovakve utakmice. Momci su odradili fenomenalan posao od prvog poena. Po meni, eliminisali su i umirili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << protivnika pre svega odbranom. Bili su na svakoj lopti, a igrati protiv tima koji se tako brani je nešto što oduzima snagu. Kada se doda agresivnost na sevisu i kontinuitet u napadu mislim da je apsolutno rezultat pokazao kakvo je bilo stanje stvari na terenu," rekao je Grbić posle meča i nastavio:

"Bio je veliki pritisak na dizača, nije znao kome da digne loptu. Jednostavno, u nekoliko navrata našim dobrim odranama smo presekli njihov naletu, gde su mogli eventualno da vrate meč u egal. Ovo je bila fantastična utakmica, u jednom dahu. To je to idemo dalje."

Srbija je pre nekoliko dana u Varni, u utakmici koja Grbićevom timu ništa nije značila, a Poljacima otvarala vrata same završnice, ubedljivo izgubila. Selektor očekuje potpuno drugačiju sliku na terenu u Torinu.

"Mislim da je baš taj rezultat stimulans za sve. Idemo svaki dan korak po korak, ko god da nam dođe na put idemo kao kaznena ekspedicija," poručio je Grbić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grbić: Kao kaznena ekspedicija smo

Izvor: B92, 27.Sep.2018

Nikola Grbić, selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, bio je veoma ponosan na svoje momke posle ubedljive pobede nad Italijom.

Nastavak na B92...

Srpska kaznena ekspedicija na set do polufinala, poslednja šansa za Ruse

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2018

Kao igrač je bio miran, staložen, na njegovom licu retko kada ste mogli da vidite euforiju, trans, ali kao selektor, Nikola Grbić je sušta suprotnost. Na Svetskom prvenstvu počelo je od bacanja na kolena posle velike pobede nad Rusijom u prvoj fazi u Bariju, a posle razbijanja domaćina Italije,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.