Gradski derbi u Superkupu Evrope pripao Atletiku: Poraz Reala nakon produžetaka

Izvor: BKTV News, 16.Avg.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski derbi u Superkupu Evrope pripao Atletiku: Poraz Reala nakon produžetaka

Jorgandžije osvojile svoj treći trofej u pomenutom evropskom takmičenju

Fudbaleri Atletiko Madrida osvojili su Superkup Evrope, pošto su večeras posle produžetaka rezultatom 4:2 u Talinu pobedili gradskog rivala - Real.

⏱ 120+' | 2-4 | FULL-TIME IN TALLINN. WE ARE SUPER CUP CHAMPIONS OF EUROPE!!!! ?????????????????????? ??????????? ?????????????????????? ???????????#RealMadridAtleti #AúpaAtleti #SuperCup pic.twitter.com/HgCON0y7mM

Atletiko je vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << od 50. sekunda pogotkom Dijega Koste, ali je Real preokrenuo golovima Karima Benzeme u 27. i Serhija Ramosa u 63. iz penala. Utakmicu u produžetke uveo je Kosta, svojim drugim golom u 79. minutu.

Trofej prošlosezonskom osvajaču Lige Evropa u produžecima su doneli Saul Niges u 98. i Koke u 104. minutu. Atletiku je ovo treći trofej u evropskom Super kupu. Real Madrid je propustio priliku da osvoji treće uzastopno, a ukupno peto odličje u Super kupu Evrope.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.