Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020, 14:52

Građevinari žele beg iz opasne zone, Milanovčani osam kola bez poraza

Rad i Metalac na Banjici danas igraju odloženi meč 15. kola Superlige Srbije

Povratnik u društvo najboljih, Metalac iz Gornjeg Milanovca, igra odlično i neočekivano je u gornjem delu tabele Superlige. Izabranici Žarka Lazetića već osam kola u prvenstvu ne znaju za poraz. Poslednji put su poraženi 12. oktobra u Beogradu protiv Voždovca (0:4). Milanovčane do kraja godine očekuju tri gostovanja, a prvo je danas (16.00) na Banjici protiv Rada u odloženom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 15. kola elitnog prvenstva naše zemlje.

Građevinari će teško do opstanka. Imaju čak četiri poraza u prethodnih pet kola i trenutno su samo Mačva i Bačka slabije plasirani. Javor, koji je trenutno na mestu koje garantuje opstanak, beži Beograđanima šest bodova. Domaćin je i dalje u igri, bodovi su mu preko potrebni.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Rad je ekipa koja je primila najveći broj golova u domaćem šampionatu, čak 32 na 15 utakmica, što je u proseku više od dva po meču. Za vikend su očekivano poraženi u komšiluku na stadionu Rajko Mitić od šampiona Crvene zvezde (0:3).

Metalac je za vikend bio bolji od Zlatibora sa 2:0 na svom terenu. Ova dva tima poslednji put su se sastala 2017. godine na Banjici. Rad je pobedio sa 1:0. Milanovčani nisu pobedili Građevinare na poslednjih pet mečeva, a prethodni put slavili su pre pet godina, u Beogradu. Bilo je 1:0 za goste. Od poslednjih šest utakmica Rada i Metalca samo je dva put bilo 3+.

Rad ove sezone ima polovičan učinak na svom terenu, po tri pobede i poraza. Metalac je odličan gost, ima čak četiri trijumfa, bez nerešenog ishoda, uz tri neuspeha. Milanovčani su u seriji od tri trijumfa na gostovanjima (Napredak, Javor, Inđija).

SUPERLIGA SRBIJE – ODLOŽENI MEČ 15. KOLA

Četvrtak

16.00: (2,80) Rad (3,25) Metalac GM (2,55)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.