Građani zabrinuti, odbrana ponovo puca, bitno je samo šutnuti Edersonu!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2018, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građani" zabrinuti, odbrana ponovo "puca", bitno je samo šutnuti Edersonu!

Klub iz Mančestera ponovo ima problema u defanzivi, bez obzira na ogromna ulaganja.

Težak ’Boksing dej’ za igrače i navijače Mančester sitija, poraz od Lestera na King Pauer stadionu dodatno otežava odbranu titule Premijer lige.

Taj poduhvat postaje još teži kada vaš rival teško prosipa bodove, Liverpul igraja šampionski i deluje kao da će iz trećeg puta srušiti "prokletstvo Božića" iz prethodnih sezona kada su tako bili blizu tituli.

Gvardiola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i "Građani" svakako moraju da pogledaju u svom dvorištu, podatak da na prethodne tri od četiri utakmica primaju gol iz prvog šuta na gol nikako ne može da zadovolji apetite Katalonca.

Siti je izdvajao za odbranu ogromne sume novca, jednostavno ne smeju da dopuste to sebi ako žele da pariraju itekako raspoloženom Liverpulu.

Raspored Premijer lige je zahtevan te Gvardioli izabranici imaju utakmicu već za četiri dana, gostuju Sautemptonu a onda 3. januara poslastica – Liverpul dolazi na Etihad.

Gvardiola mora da zategne mašinu ako želi da svrgne "Redse" sa tčela tabele.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.