Gotovo, Real obezbedio prvo pojačanje, ali ukaljao ugled! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Real obezbedio prvo pojačanje, ali ukaljao ugled! (video)

Madriđani završili posao.

Preneli smo da je Real bacio oko na vezistu Rivera Eksekijela Palasiosa.

Mladi Argentinac je eksplodirao u dresu River Plejta, skrenuo je pažnju brojnih klubova, ali su "Los Blankosi" bili najbrži i najkonkretniji.

Veruje se da će za njegove usluge platiti 20 miliona evra, ali se očekuje da se novopečeni reprezentativac Argentine novim saigračima pridružu tek narednog leta.

Da je sve gotova stvar, potvrdio je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nezadovoljni predsednik Rivera Rodolfo D'Onofrio, koji je izjavio da je čitav transfer dogovoren iza leđa argentinskog kluba.

"Do sada sam mislio da je sve laž, ali nije, kako smo dobili potvrdu od njegovih predstavnika.

To je iznenađenje za sve nas, pogotvu jer nismo očekivali da će se jedna institucija kao što je Real Madrid direktno obratiti igraču, iza naših leđa i bez poštovanja za klub kao što je River.

Već sam rekao i ponoviću, nisam to očekvao, ovo nije u skladu sa istorijskim odnosima koje imamo sa Real Madridom, još od vremena Don Alfreda Di Stefana pa sve do danas
", izjavio je D'Onofrio.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.