Gotovo, Juve završio posao oko štopera, odrekli se beka, ide u Inter?

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Juve završio posao oko štopera, odrekli se beka, ide u Inter?

Paratići završio glavni posao u januaru za budućnost, a izgleda da su se predomislili povodom viđenog transfera.

Sve je utanačeno, Juventus misli na budućnost, a Kjelini, Barzalji koji se verovatno oprašta i Bonući dobijaju naslednika.

Jedan bi mogao da bude De Liht iz Ajaksa, drugi će sigurno biti Argentinac Kristijan Romero.

Štoper Đenove i mladi reprezentativac Argentine je novi igrač Juventusa, uz novac, pod Lanternu se vraća Sturaro, a Juve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će verovatno ostaviti Romera, ne samo do leta, već i narednu sezonu u Đenovi. Cilj je da odigra što više mečeva, kako bi kao kompletan igrač stigao u Torinu.

U međuvremenu, potvrđeno je sinoć, "Bjankoneri" su odustali od Darmijana. Spinacola ne želi da ide na pozajmicu u Bolonju, hoće da se nametne Alegriju posle povrede, a dobio je i protiv Kjeva šansu u finišu meča.

Bivši igrač Atalante veruje da je bolje da ostane u klubu i bude na oku treneru, dobiće šansu da igra pored Aleksa Sandra, pogotovo u prvenstvu gde se očekuje da Juventus mnogo pre kraja završio posao.

Darmijan koji je očekivao odlazak u redove "Bjankonera", sada gleda ka Interu. U klubu su razočarani Vrsaljkom, neće ga otkupiti, pa bi nekadašnji kapiten Torina mogao da bude rešenje. On bi stigao na pozajmicu iz Junajteda do leta, a zatim bio otkupljen, Inter će mu ponuditi ugovor na blizu četiri miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.