Gotovo? Čelsi pretekao FIFA i srušio rekord, dovedeno ogromno pojačanje za januar!?

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo? Čelsi pretekao FIFA i srušio rekord, dovedeno ogromno pojačanje za januar!?

Engleski mediji tvrde da je sve dogovoreno, cena će biti veća nego što su platili Moratu, a Sari će svakako dobiti sjajnog igrača...

Engleski mediji objavljuju da je Čelsi rešio najveći problem za zimu. Naime, spremni su da plate oko 80 miliona evra i sruše klupski rekord za Moratu.

Prema tvrđenjima izvora iz samog kluba, žuri im se da dovedu igrača pre najavljene kazne FIFA i Dortmund je prihvatio ponudu.

Amerikanac Kristijan Pulišić će se ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zime preseliti na "Stamford Bridž", ima ugovor do 2020. ali želi u PL.

Već je prošlog leta obavestio "Milionere" da neće produžiti ugovor, oni nemaju mnogo izbora osim da ga prodaju.

Uostalom zbog toga u poslednje vreme sve češće, kao protiv Bajerna sedi na klupi dok Sančo igra na njegovoj poziciji, spolja, mada Pulišić može da bude i polušpic. Za Ameriku je momak iz Pensilvanije, poreklom je iz Hrvatske, njegov deda je emigrirao preko bare.

Pulišić ima državljanstvo Hrvatske, imao je i ponudu da igra za naše komšije, ali je odbio, u 16 godina je zaigrao u Evropi, a prošao je sve mlađe selekcije "Jenkija".

On je za Dortmund odigrao više od 100 mečeva u Bundesligi, za selekciju Amerike 22 utakmice, dao je 9 golova, na meti je interesovanja velikog broja najvećih klubova, ali izgleda da je dogovoren transfer u London.

On je bio na Vembliju prošle nedelje, izgubio sa Amerikancima od Engleske, ali je i tada rekao da mu je želja da zaigra u PL. Čelsi inače ne planira da proda Azara, već samo želi da kupi Pulišića i pojača se, kako rekosmo u isčekivanju kazne FIFA, dve godine bi mogli da im budu zabranjeni transferi...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.