Gospodski rezoni Karla Anćelotija: Nisam srećan zbog Barsinih problema

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jan.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gospodski rezoni Karla Anćelotija: Nisam srećan zbog Barsinih problema

„Ako je Luis Enrike odlučio da Nejmar i Mesi ne počnu meč onda je to u redu, jer svaki trener treba da stoji iza svojih odluka“, podvukao strateg Reala

Treneri i fudbaleri često robuju onoj poštapalici da ne gledaju u dvorište konkurenta za titulu ili opstanak. Kormilar Reala Karlo Anćeloti očigledno nije deo te priče. Iako je zaokupljen sutrašnjim Kup okršajem sa Atletikom popularni Karlito je prokomentarisao silne probleme koje ima glavni konkurent Kraljevskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba-Barselona.

„Nisam srećan zbog dešavanja u Barseloni. Samo gledam da svoj tim pripremim najbolje što mogu. Ostalo me ne zanima, previše“, rekao je trener Reala.

Danima mediji u Španiji pišu o odluci Luisa Enerike da iz prve postave , na meču sa Real Sosijedadom, izostavi Lionela Mesija i Nejmara.

„Stvarno ne znam šta se dešava u svlačionici Barselone. Svaki trener treba da stoji iza svojih odluka. Ako je Luis Enrike odlučio da oni ne počnu meč, onda je to u redu. Mi smo izgubili na Mestaji, to nikako ne smemo da zaboravimo. Taj poraz ostaje, ali i Barsin negativan rezultat na Anoti učinio je da ne tugujemo previše zbog gubitka bodova“, podvukao je Anćeloti.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.