Gorecka je meta navijača Šalkea, transparent sve govori (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorecka je meta navijača Šalkea, transparent sve govori (foto)

Leon Gorecka će od leta postati novi fudbaler Bajerna iz Minhena, što se nije svidelo navijačima Šalkea.

Šalke je juče ugostio Hanover, bilo je 1:1, a navijači domaćeg tima nisu bili zadovoljni, ne samo zbog rezultata i činjenice da se nisu vratili na drugo mesto, već i zbog Leona Gorecke.

Vezni fudbaler je dogovorio sve sa Bajernom iz Minhena, potpisaće ugovor sa njima na leto i kao slobodan igrač odlazi iz Šalkea.

Navijači nisu zadovoljni zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << činjenice da prelazi u njihovog rivala iz Minhena, pa su napisali jedan transparent.

"Ni novac ni trofeji nisu vredniji od našeg kluba, onaj ko to ne ceni neka odmah ******", napisali su navijači Šalkea.

Schalke sent a pretty strong message to Leon Goretzka last night:

"Neither money nor trophies are worth more than our club, the one who does not appreciate that can p*** off immediately!"

Now it's time for Squawka Suggests. pic.twitter.com/RS9rQKvrvu

— Squawka Football (@Squawka) January 22, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.