Gonzalo Iguain se povredio na treningu

Izvor: RTS, 05.Jun.2020, 08:42

Gonzalo Iguain se povredio na treningu

Fudbaler Juventusa Gonzalo Iguain istegao je mišić desne butine tokom treninga. Neizvesno je kolika će mu pauza biti potrebna za oporavak iako je prvim lekarskim pregledom utvrđeno da nema većih oštećenja mišića.
Argentinac Gonzalo Iguain još jedan je u nizu fudnalera Serije A koji su se povredili na povratku timskim treninzima posle pauze zbog pandemije koronavirusa.

„Tokom treninga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Gonzalo Iguain je istegao mišić desne butine. Pregledima u klupskom medicinskom centru utvrđeno je da nema oštećenja. Njegovo stanje će se pratiti."navodi se u saopštenju Juventusa.
Pauza zbog pandemije virusa je imala velike posledice na kondiciju i zdravstveno stanje svih sportista, a povratak treninzima je kod mnogih doveo do obnavljanja starih ili pojave novih povreda.
Klubovi Serije A su se timskim treninzima vratili pre nekoliko nedelja, a već je nekoliko fudbalera morao na prinudne pauze zbog povreda poput igrača Lacija Sergeja Milinković-Savića i Zlatana Ibrahimovića iz Milana.
Prvenstvo u Italiji nastavlja se 20. juna, a klub iz Torina će sedam dana ranije izaći na teren u revanš utakmici polufinala Kupa protiv Milana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.