Goleade Čelsija i PSŽ-a: Barsa ubedljiva protiv Juventusa, golčina Zapakoste, Živković asistent (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleade Čelsija i PSŽ-a: Barsa ubedljiva protiv Juventusa, golčina Zapakoste, Živković asistent (VIDEO)

Odigrano je prvo kolo nove sezone Lige šampiona, a u derbiju večeri Barselona je savladala Juventus sa ubedljivih 3:0, dok je u Londonu viđen fantastičan pogodak debitanta u dresu Čelsija, Davidea Zapakoste.

Uvodna runda najelitnijeg evropskog fudbalskog takmičenja, 26. izdanja u ovom formatu, donela je dosta uzbuđenja.

Barselona je savladala Juventus sa 3:0, uz dva gola Lea Mesija (45, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 69) i jednim Ivana Rakitića, koji je zatresao mrežu Đanluiđija Bufona u 56. minutu.



Roma i Atletiko razočarali su remijem bez golova.

Čelsi je prosto pregazio azerbejdžanski Karabag sa 6:0, a potez utakmice, može se reći i čitavog kola, izveo je bek domaćih Zapakosta.

"Povukao" je loptu nekih 60 metara, a onda primetio da je golman izleteo i - bum!

Not a bad way for Zappacosta to introduce himself to Chelsea fans. ? #ChelseaQarabag pic.twitter.com/OzR2inB6Kh

Bajern je lako savladao Anderleht sa 3:0, a posao im je olakšalo isključenje Kumsa u 11. minutu. Levandovski je u 12. doneo prednost domaćinu sa bele tačke, Alkantara je u 65. povećao na 2:0, da bi Kimik u 90. postavio konačan rezultat.

Andrija Živković našao se u startnoj postavi Benfike protiv CSKA i asistirao kod gola domaćih koji je u 50, minutu postigao Haris Šafarović, ali Rusi su u Moskvu odneli sva tri boda posle preokreta i trijumfa od 2:1.

Golove za "armejce" dali su Vitinjo u 63. iz penala  i Timur Žamaletdinov u 71. minutu.



Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

LIGA ŠAMPIONA: Mesi rešio i Bufona, Mpabe+Nejmar+Kavani=ŠOU, iživljavanje Čelsija! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2017

Bajern lagano, Roma se jedva odbranila od Atletika, CSKA napravio iznenađenje večeri, Sporting ohladio Pirej..Derbi je pripao Barseloni! U najatraktivnijem meču otvarajuće večeri Lige šampiona, Barselona je očitala lekciju Juventusu i pobedom od 3:0 napravila prvi i veliki korak ka osvajanju prvog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.