Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2020, 10:30

Gojković: Zauzdavanje epidemije zavisi isključivo od građana

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković napominje da zauzdavanje epidemije zavisi isključivo od građana, ukazujući da svaki zaraženi može da prenese infekciju na dve do tri osobe. Pored Beograda, koji je najveće žarište u Srbiji, i u Vojvodini raste broj inficiranih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"NE ŽELIMO SLIKE IZ EVROPE" Gojković: Očekuje se dalji eksponencijalni rast, to može ići u nedolged... A još nije počela ni sezona gripa

Izvor: Blic, 28.Okt.2020

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković napominje da zauzdavanje epidemije zavisi isključivo od građana, ukazujući da svaki zaraženi može da prenese infekciju na dve do tri osobe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.