Godinu dana posle - Kutinjo na prodaju, mora da napravi mesto za povratak veka?

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godinu dana posle - Kutinjo na prodaju, mora da napravi mesto za povratak veka?

Nema sumnje da su u Barseloni očekivali više, sada se mnogo priča o sudbini Felipea Kutinja i čini se, da ako preostalih šest meseci ne podigne značajno nivo igre, ostaće moneta za potkusurivanje...

Posle 12 meseci, možemo slobodno da kažemo da Kutinjo nije ni senka igrača koji je stigao u Barselonu. Trenutno je van startne postave, letnji dolasci De Jonga i verovatno Rabioa će biti dodatni pritisak, sa ove distance se čini da je Liverpul veliki dobitnik ovog transfera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, priče o prodaji Kutinja koje ovih dana kruže španskim medijima nemaju realnih osnova, osim kao eventualna želja Barselone.

Junajted se pominje kao kupac, ali oni nisu pokazali zainteresovanost, u ovom trenutku jedina realna opcija je da Barsa ponudi Kutinja kao deo posla oko Nejmara.

Na to se nadovezuje priča da glavni Nejmarovi ljudi već razgovaraju sa Andre Karijem prvim čovekom Barselone u Brazilu.

On se navodno krajem godine sastao sa Pini Zahavijem, ali i sa Alvarom Koštom koji je jedan od najboljih prijatelja fudbalera, kako bi napravili strategiju sa povratak.

Ključ je PSŽ, oni navodno moraju da se odluče da li će prodati Mbapea ili Nejmara kako bi izbegli sankcije, ali imali i novac za pojačanja.

Nejmar hoće u Barsu, svlačionica ga čeka otvorenih ruku, smanjio bi primanja za oko 10 miliona po sezoni, no, sa druge strane PSŽ računa na njegovu marketinšku isplativost, nije u pitanju toliko klub, koliko Mundijal u Kataru.

Ali, sa druge strane teško je videti da se odreknu Mbapea, iako Juve ima spreman plan da plati 220 miliona za najtalentovanijeg na svetu, ubaci možda i Dibalu u sporazum i odrekne se još par igrača kako bi doveo "novog Ronalda, samo mlađeg", kako je to definisao Anjeli.

Kutinjo bi, ako se Nejmar vrati sigurno bio žrtva tog transfera, videćemo šta donosi proleće, ali, kako sada stvari stoje, sa dolaskom De Jonga i Rabioa i time kako igra Dembele, Brazilac bi zaista bio višak u Kataloniji...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kutinjo, ne možeš da kažeš da te Klop nije upozorio...

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 11:27

Sa distance od godinu dana, reči Nemca zvuče proročanski....Felipe Kutinjo je i dalje glavna tema. Naime, sada proročanski, godinu dana kasnije zvuče reči kojima ga je Jirgen Klop ispratio iz Liverpula...Nije bilo negativnih emocija, Klop je tada rekao da je odlučio da pusti Kutinja da ostvari...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.