Godine su joj donele SAMO DOBRO: Jedna od najbolji evropskih glumica danas ima 55 godina i LEPŠA JE NEGO IKADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godine su joj donele SAMO DOBRO: Jedna od najbolji evropskih glumica danas ima 55 godina i LEPŠA JE NEGO IKADA

S godinama sve lepša i zanosnija.

Počeo je 76. Venecija film festival, a ova gala manifestacija otvorena je sinoć premijerom filma "The Truth"... U moru slavnih lepotica posebnu pažnju na sebe je skrenula legendarna Žilijet Binoš, jedna od najtalentovanijih evropskih glumica svih vremena.

Ova predivna dama pokazala nam je sinoć da stari poput vina i da je s godinama sve lepša i zanosnija, i ako ranije i nije važila za fatalnu damu, sada tu titulu svakako zavređuje!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Žilijet se crvenim tepihom prošetala u glamuroznoj satenskoj toaleti optočenoj diskretnom mrežicom od tila, a akcenat je bacila na bujni dekolte i gola ramena.

Ova haljina istakla je njenu senzualnu, ženstvenu figuru, a iskombinovala ju je uz vrtoglavo visoke potpetice u srebrnoj boji i upečatljive svetlucave naušnice.

Pedesetpetogodišnja Francuskinja vešto prkosi godinama, pa i dalje ume da zaustavi dah, uprkos što ima potpuno drugačiju energiju od većine svetskih lepotica. Sinoć je imala i zanimljiv bjuti momenat - odlučila se za takozvanu mokru frizuru i mejkap u zagasitim tonovima.

A post shared by Juliette Binoche (@juliettebinoche) on Apr 13, 2019 at 1:58pm PDT

A post shared by Juliette Binoche (@juliettebinoche) on Mar 28, 2019 at 8:28pm PDT

A post shared by Juliette Binoche (@juliettebinoche) on Mar 24, 2019 at 2:26pm PDT

A post shared by Juliette Binoche (@juliettebinoche) on Mar 10, 2019 at 1:18pm PDT

A post shared by Juliette Binoche (@juliettebinoche) on Feb 18, 2019 at 11:29am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.