Gobeljina poruka navijačima pred Liverpul! Šta mogu da očekuju? (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gobeljina poruka navijačima pred Liverpul! Šta mogu da očekuju? (video)

Ovaj momak pruža sve zapaženije partije i postaje sve značajniji za igru Zvezde. U poslednje vreme, minutažu koristi i postizanjem lepih golova. Tako je bilo i sinoć...

Zvezdin ''univerzalac'' Marko Gobeljić nastavlja da trese mreže ove sezone u Superligi.

Sinoć je protiv Rada postigao već treći gol u sezoni, iako uglavnom svoje šanse čeka sa klupe za rezerve. Sinoć je od prvog minuta bio na terenu, a treneru Milojeviću se odužio pogotkom za 2:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u finišu prvog poluvremena, posle odličnog centaršuta Miloša Degeneka sa desne strane.





''Tokom karijere provodio sam dosta vremena u napadačkim akcijama, tako da mi ovo danas nije bilo strano. Drago mi je što sam postigao još jedan gol i zahvalio bih se Degeneku na odličnom centaršutu. Zbog svakog gola u crveno-belom dresu sam izuzetno srećan. Mnogo mi znači za samopouzdanje pred put u Liverpul'', istakao je Gobeljić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Zvezda je na kraju slavila sa 3:1, što joj je 11. pobeda u 12 odigranih kola u Superligi, a to je ujedno bila i lepa uvertira za ono što crveno-bele očekuje u sredu na ''Enfildu'', protiv Liverpula.

Tim povodom, Gobeljić je uputio poruku navijačima Crvene zvezde. Šta oni mogu da očekuju u ovoj utakmici?

''Svi živimo za takve utakmice. Znamo čiji grb nosimo na grudima i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat.







Naši navijači su nas ponovo na prelep način ispratili, njihova podrška je neverovatna i mnogo nam znači'', poručio je Gobeljić.

Podsetimo, utakimica Liverpul - Crvena zvezda igra se u sredu od 20:55 na ''Enfildu'', u okviru trećeg kola Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.