Gde ga vidi, tu ga gazi - Troicki opet eliminisao Tima

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde ga vidi, tu ga gazi - Troicki opet eliminisao Tima

Treća pobeda zaredom srpskog tenisera nad Austrijancem, ovaj put za plasman u osminu finala Mastersa u Šangaju

Srpski teniser Viktor Troicki jednostavno ume sa Dominikom Timom. On se plasirao u osminu finala Mastersa u Šangaju pošto je u savladao sedmog igrača sveta sa 2:1, po setovima 6:3, 3:6, 7:6 (7:5).

Troicki će u osmini finala Mastersa igrati protiv Amerikanca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Džona Iznera, koji je na startu turnira savladao talentovanog Grka Stefanosa Cicipasa.

Srpski teniser je u odlučujućem, trećem setu odlično servirao i to mu je, ispostaviće se, i donelo još jednu važnu pobedu protiv rivala od kojeg ga na rang listi deli 47 pozicija.

Ovo je bio treći međusobni duel Troickog i Tima, a srpski teniser je slavio i u prethodna dva okršaja.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda sezone za Troickog: Viktor posle velike borbe i prave drame eliminisao Tima (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2017

Viktor Troicki se pobedom nad sedmim igračem sveta Dominikom Timom iz Austrije plasirao u osminu finala Mastersa u Šangaju

Nastavak na BKTV News...

Troicki nadigrao Iznera, u četvrtfinalu protiv Del Potra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2017, 16:52

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju, pošto je danas u osmini finala savladao Amerikanca Džona Iznera 6:4, 7:6 (7:4)...Meč je trajao 69 minuta, a Troicki je potvrdio da je u sjajnoj formi i u međusobnom skoru izjednačio na 3:3...Za polufinale će se boriti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.