Gatuzo primenjuje nove metode: Sada da zatvorimo oči i da mislimo da je finale LŠ

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo primenjuje nove metode: "Sada da zatvorimo oči i da mislimo da je finale LŠ"

Đenaro Gatuzo kreće svoju novu životnu epizodu i to na klupi Milana.

Nakon što je Vićenco Montela otišao iz Milana, na klupu ovog slavnog tima stigao je Đenaro Gatuzo.

On je održao konferenciju za novinare pred svoju prvu utakmicu u Milanu na klupi kao šef struke, a povod je utakmica protiv Beneventa.

Benevento nema niti jedan bod, ali Gatuzo poziva na oprez.

"Biće ovo bitka. Tačno je da imaju 0 bodova, ali su se promenili otkako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je De Zerbi preuzeo tim. Imaju jak mentalitet, opasni su, nisu zaslužili poraze od Atalante i Juventusa.

Moramo zatvoriti oči i zamišljati da je finale Lige šampiona"
, rekao je Gatuzo.

On je potom potvrdio da je ekipa probala neke nove stvari na treningu, ali da će ostati trojica u odbrani, kao i kod Montele.

"Nije tajna da ja želim jak mentalitet, jak intenzitet i timski duh. Pokušali smo neke nove stvari na treningu, ali ostajemo sa trojicom u odbrani", rekao je Gatuzo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.