Gatuzo najmanje plaćen trener u Seriji A

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2018, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo najmanje plaćen trener u Seriji A

Trener fudbalera Milana Ðenaro Gatuzo najmanje je plaćen šef stručnog štaba u Seriji A sa primanjima od 120.000 evra po sezoni, piše "Gazeta delo Sport".

Nekadašnji prvotimac "rosonera" i reprezentativac Italije jesenas je napustio poziciju trenera omladinaca i preuzeo prvi tim, ali mu je plata ostala nepromenjena - 10.000 evra mesečno.

Najplaćeniji trener u Italiji je Masimilijano Alegri iz Juventusa sa platom od sedam miliona evra, dok Lučano Spaleti iz Intera >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zarađuje četiri miliona.

Gatuzov prethodnik u Milanu Vićenco Montela zarađivao je tri miliona evra godišnje, a ispred Gatuza je trener Verone Fabio Pekija sa 250.000 evra po sezoni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Gatuzo najmanje plaćen trener u Seriji A

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2018

Trener fudbalera Milana Ðenaro Gatuzo najmanje je plaćen šef stručnog štaba u Seriji A sa primanjima od 120.000 evra po sezoni, piše Gazeta delo Sport...Nekadašnji prvotimac "rosonera" i reprezentativac Italije jesenas je napustio poziciju trenera omladinaca i preuzeo prvi tim, ali mu je plata...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.