Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 17:22

Gatuzo dogovorio novi ugovor i još tri pojačanja

Plata 1.600.000 evra po godini...

Poraz od Barselone i eliminacija iz Lige šampiona nisu promenili mišljenje Aurelija de Laurentisa - gazda Napolija u potpunosti veruje Đenaru Gatuzu i želi da sa njim nastavi na duge staze.

Kako javljaju italijanski mediji Gatuzo je dogovorio novi ugovor sa Napolitancima u trajanju do juna 2023, s usmenim obećanjem predsednika da će do kraja prelaznog roka na San Paolo stići još tri velika i neophodna pojačanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Navodi se da je Gatuzo ovog popodneva obavio razgovor sa prvim čovekom kluba, te da je dogovorena plata od 1.600.000 evra po godini, sa bogatim bonusima o kojima za sada nema podataka.

Gatuzu je ispunjena želja da Napoli angažuje Viktora Osimena iz Lila (50.000.000), međutim to je samo početak aktivnosti na pijaci ovog leta. Da bi mogao da sledi sopstvenu viziju Gatuzo je zahtevao još najmanje trojicu novajlija. Prvi cilj je zamena za Hozea Kaljehona kome je istekao ugovor.

Ostala pojačanja zavisiće i od eventualnih odlazaka...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.