Gasol uzbuđen – Lejkersi uskoro povlače njegov dres

Izvor: B92, 10.Jul.2022, 09:49

Gasol uzbuđen – Lejkersi uskoro povlače njegov dres

Los Anđeles Lejkersi su prošle godine doneli odluku da iz upotrebe povuku broj 16 u čast Pau Gasola.

Ceremonija tokom koje će broj 16 biti podignut pod svodove arene u kojoj Lejkersi igraju biće održana tokom sledeće sezone, a tačan datum još uvek nije poznat.

Gasol je tokom gostovanja na jednoj radijskoj emisiji u Barseloni izjavio kako je veoma uzbuđen i da je teško zamisliti ovakav momenat.

"Ceremonija bi mogla da bude održana sledeće sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pričao sam sa ljudima u franšizi i sa porodicom Bas. Svi smo veoma uzbuđeni", rekao je Gasol.

Kaže da će biti jako teško kontrolisati emocije.

"Zaista je teško zamisliti takav trenutak. Biću pun emocija, teško ću da se kontrolišem. Jako sam uzbuđen što to postaje stvarnost", dodao je Gasol.

Gasol je u Lejkerse došao 2008. godine i u dresu ekipe iz Los Anđelesa je osvojio dve titule šampiona NBA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.