Garsija: Radonjić nije smeo da pogreši, ali to je greška mladosti

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garsija: Radonjić nije smeo da pogreši, ali to je greška mladosti

Rudi Garsija, trener marsejskog Olimpika, nije bio previše ljut na Nemanju Radonjića čija greška je dovela do gola protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

Ajntraht je na gostujućem terenu, sa igračem manje, iznenadio Marsej za koji nastupa Nemanja Radonjić i pobedio rezultatom 2:1.

Bivši napadač Crvene zvezde pogrešno je ispucao loptu u 89. minuta, posle njegove greške usledila je akcija koja je dovela do pobedonosnog gola drugog srpskog reprezentativca – Luke Jovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Radonjić napravio grešku koju nije smeo. To je greška mladosti. Novi igrači moraju brzo da se integrišu u tim. Evo, na primer, Duje Ćaleta Car. Odigrao je dobru utakmicu, ali mora da nauči da reaguje timski. Rekao sam momcima u svlačionici i to da, ako ne možemo da pobedimo, onda moramo da naučimo da ne gubimo - rekao je Garsija.

Vezista Maksim Lopes takođe je podržao mladog saigrača.

- Svakome to može da se dogodi. Svi grešimo. Tu smo da pomognemo jedni drugima. Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu - dodao je Lopes.

Le 2ème but allemand sur une relance horrible !!! 1-2 ! #teamOM #OM #OMSGE @lephoceen @OlympiensLeSite pic.twitter.com/2sVa8pCi3u— L’OM seulement l’OM (@OM_Grand_Est) 20 September 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.