Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2020, 01:33

Galjardo zarđao, crna serija Internasionala traje, Sa Pinto iznenadio na Morumbiju (VIDEO)

Doskorašnji lider u katastrofalnoj formi ovog meseca. Bodove iz Porto Alegrea odneo i Fluminense. Vasku važan bod za opstanak u Sao Paulu

Favoriti nastavljaju da prosipaju bodove u brazilskoj Seriji A. Od ekipa koje se bore za titulu ovog vikenda profitirao je samo Flamengo, koji je prekinuo seriju nespeha protiv Koritibe (3:1), što je bio prvenac na klupi šampiona Južne Amerike za trenera Rožerija Senija koji je zamenio Španca Domenika Torenta.

Priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se odlepi na čelo propustio je Atletiko Mineiro. Četa argentinskog stručnjaka Horhea Sampaolija osvojila je samo bod (2:2) na gostovanji Seari, ali je zbog bolje gol-razlike ostala na čelu elitnog prvenstva najfudbalskije zemlje na svetu.

Ekipa iz Belo Orizontea je vodila na poluvremenu, ali su domaćini za samo osam minuta u nastavku preko Lime i Vizeua preokrenuli rezultat. Mirisalo je na poraz lidera, pogotovo posle isključenja Borera u 70. minutu, ali u 74. minutu, sa desetoricom na terenu, Keno je iz penala doneo bod svom timu.

Internasional je dugo bio lider, ali je velikan iz Porto Alegrea u očajnoj formi. Pre desetak dana Inter je ostao bez trenera, Argentinca Eduarda Kudeta koji je otišao u Španiju da spasava Seltu u Primeri, a sa iskusnim Abelom Bragom ne ide.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle eliminacije iz četvrtfinala Kupa Brazila od drugoligaša Amerike, bodove sa stadiona Žose Pineiro Borda odneo je i Fluminense (1:2). Nije u formi prvi strelac šampionata Tijago Galjardo, a to se odmah osetilo na rezultate. Vodio je domaćin pogotkom Prada od 15. minuta, koji je iz drugog pokušaja savladao golmana Murijela. U nastavku potop domaćina. Gost iz Rija su stigli do tri boda pogocima Luke i Pauliste. Oba pogotka su pala posle smušene odbrane domaćina.

Internasionalu je poništen gol na startu drugog poluvremena, ali opravdano posle ofsajda. Bio je to četvrti meč bez pobeda za tim iz Porto Alegrea. Osvojena su samo dva boda. Flu je prekinuo seriju od dva poraza i opet se uključio u borbu za titulu u nikad izjednačenijem šampionatu Brazila.

Vasko da Gama će da se grčevito bori za opstanak. Spasilac je Rikardo Sa Pinto, koji je prošlog meseca seo na klupu Moreplovaca. Uspeo je tim iz Rija da osvoji vredan bod (1:1) na Morumbiju protiv Sao Paula, koji je propustio šansu da se izjednači sa Aletikom Mineirom i Flamengom na čelu Serije A.

Oba gola postignuta su u prvih 45 minuta. Gosti su poveli pogotkom Kana iz penala, a izjednačio je Lusijano u 34. minutu posle greške odbrane gostiju. Domaćin je imao veći posed loptee (70:30%), bolje šanse, ali je slađi bod otišao put Rio de Žaneira.

BRAZIL 1 – 22. KOLO

Subota

Bragantino – Baija 4:0 (3:0)

/Klaudinjo 4, 10, Jtalo 21, Elio Žunio 54/

Atletiko PR -  Santos 1:0 (0:0)

/Eleno 75/

Flamengo – Koritiba 3:1 (2:0)

/Enrike 3, De Araskaeta 27, Rene 76 - Mateus 90+3/

Nedelja

Gojas - Palmeiras 1:0 (0:0)

/Figijera 90+3/

Seara - Atletiko Mineiro 2:2 (0:1)

/Lima 48, Vizeu 56 - Eduardo 29, Keno 74 pen/

Sao Paulo - Vasko 1:1 (1:1)

/Lusijano 34 - Kano 19/

Botafogo - Fortaleza 1:2 (0:0)

/Varli 81 - Bergson 61, David 79/

Internasional - Fluminense 1:2 (1:0)

/Prado 15 - Luka 57, Paulista 81/

Ponedeljak

00.30: (2,95) Korintijans (3,00) Gremio (2,60)

23.55: (2,60) Sport Resife (3,00) Atletiko Gojanense (2,95)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.