Gaćinović: Jović me nije iznenadio, uvek je bio timski igrač

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaćinović: Jović me nije iznenadio, uvek je bio timski igrač

Fudbeleri Ajntrahta nastavili su sa dobrim partijama u Bundesligi, a proteklog vikenda uspeli su da osvoje bod u duelu sa liderom Borusijom iz Dortmunda (1:1).

Odličnu partijuo je prikazao reprezentativac Luka Jović koji je bio strelac izjednačujućeg gola za Ajntraht, čime se usamio na vrhu liste strelaca Bundeslige.

Lukin timski kolega, Mijat Gaćinović, kaže da je Ajntraht pokazao da nije slučajno u samom vrhu, a imao je samo reči hvale za Jovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Možda će nekom zvučati kao preterivanje ako kažem da sam ovo očekivao od Jovića. Ipak, ja ga poznajem jako dugo. Oduvek je postizao mnogo golova, bilo da je igrao u mlađim kategorijama, bilo za prvi tim. Mislim da Benfika nije imala dovoljno sluha za njega. U Frankfurtu se sve promenilo, radio je naporno, iskoristio svoju priliku, ali on nije samo vrhiunski strelac, već pre svega sjajan timski igrač", poručio je Gaćinović za klupski sajt Ajntrahta. Portiv Dortmunda, ceo tim je odigrao na visokom nivou. "Možda na nekim prethodnim utakmicama nije bilo baš sve kako smo želeli, ali u subotu smo opet pokazali da smo u stanju da igramo kao što je slučaj bio jesenas. Iako nismo pobedili, možemo biti zadovoljni igrom koju smo prikazali protiv jakog protivnika kao što je Borusija. Mislim da je Luka Jović posebno bio inspirisan. Branili smo se visoko, trudili se da ih držimo podalje od gola. Znali smo da ako oduzmemo loptu na njihovoj polovini da imamo šanse za gol", poručio je Gaćinović, koji je bio jedan od trojice srpskih fudbalera na terenu. Filip Kostić je takođe odigrao dobar meč, tako da sve u svemu, trener Adi Hiter može da bude zadovoljan, jer njegov tim ima ozbiljne izglede da se izbori čak i za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.