GUDURIĆ DOMINIRAO U PORAZU: Armejci po drugi put savladali Fener!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 21:14

GUDURIĆ DOMINIRAO U PORAZU: Armejci po drugi put savladali Fener!

Sjajna partija srpskog košakraša.

Istambulski Fenerbahče koji predvodi srpski stručnjak Igor Kokoškov poražen je u drugoj četvrtfinalnoj utakmici Evrolige od strane moskovskog CSKA rezultatom 78:68 (23:25, 27:17, 10:13, 15:10) Srpski reprezentativac Marko Gudurić blistao je u redovima Fenera ali to nije bilo dovoljno za pobedu turskog tima.

Veliki otpor pružili su igrači Fenera ali samo u prvoj deonici meča, koja je završena sa košem razlike u korist izabranika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Igora Kokoškova.

Međutim već u drugoj četvrtini Armejci su dominirali parketo i ubzo uspostavili svoj ritam na ovom meču.

Ekipa moskovskog CSKA je ovom pobedom povela sa 2:0 protiv turskog velikana u borbi za plasman u polufinale elitnog takmičenja.

Gudurić je upisao čak 27 poena uz tri asistencije uz njega su u redovima Fenera značajniji rezultat ostvarili i Danilo Bartel sa 9 poena i Pjer sa upisanih osam pogodaka.

U redovima Armejaca dominirao je Daniel Haket sa 14 Šengelia sa 11 i Kurbanov sa 10 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.