GUBI MU SE SVAKI TRAG: Nestao sin Zvezdinog legendarnog golmana

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUBI MU SE SVAKI TRAG: Nestao sin Zvezdinog legendarnog golmana

Poslednji put viđen u Umčarima.

Mladen Milojević (22), sin nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, nestao je u mestu Umčari nadomak Beograda. Informaciju je objavila Mladenova sestra Magdalena, odnosno ćerka legendarnog jugoslovenskog golmana, koja je za Telegraf ispričala da je njen brat nestao u petak 21. maja, kada mu se na Umčarima pokvario automobil.

- Otišao je do prvog servisa gde se obavlja tehnički pregled, kako bi ga uputili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje u neki servis koji bi mogao da m pomogne. Na snimku nadzornih kamera vidi se Mladen, ali nakon toga mu se gubi svaki trag. On je navodno krenuo ka tom servisu, ali nikada tamo nije stigao - očajno je za "Telegraf" ispričala Magdalena.

Ona dodaje da je Mladen na sebi imao sivi duks, crnu trenerku i patike "džordanke".

- Javio nam se jedan deda koji tvrdi da je video momka koji liči na Mladena, negde oko 17 časova. Kaže da je bio jako uznemiren i da je nešto promumlao sebi u bradu, a onda otrlao ka šumi koja se nalazi u pravcu ka Smederevu. Ne znamo da li je to istina - rekla je Magdalena.

Kako sestra nestalog Mladena kaže, on je u poslednje vreme imao manje trzavice sa bivšim dečkom njegove sadašnje devojke i zato što je popustio na fakultetu, ali ne zna da li bi išta od toga moglo da se dovede u vezu sa njegovim nestankom.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Mladenu Milojeviću, molimo vas da se javite najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona: 0631540995.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORODICA MOLI ZA POMOĆ Nestao sin bivšeg golmana Zvezde Zvonka Milojevića

Izvor: Blic, 01.Jun.2019

Mladen Milojević (22), sin nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, nestao je u mestu Umčari nadomak Beograda.

Nastavak na Blic...

SNIMLJEN DOK JE TRAŽIO POMOĆ Sin Zvonka Milojevića viđen u auto servisu kod Umčara (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Jun.2019

Mladen Milojević (22), sin bivšeg golmana Zvezde Zvonka Milojevića, koji je nestao u petak, a nađen večeras u Mihajlovcu, nedaleko od Umčara, snimljen je nadzornim kamerama jednog auto servisa na području Umčara. On je potom otišao do drugog servisa iz koga je takođe izaša.

Nastavak na Blic...

"IZAŠAO JE IZ OČEVOG AUDIJA I KRENUO PEŠKE..." Sestra Mladena Milojevića opisuje DETALJE NJEGOVOG NESTANKA

Izvor: Blic, 01.Jun.2019

Mladen je putovao iz Jagodine ka Sopotu očevim automobilom, "audijem A6". Kamera sa naplatne rampe kod Umčara zabeležila je kako izlazi iz auta, potom prilazi nekoj ženi koja mu pokazuje u kom pravcu da ode i on odlazi. Nakon toga mu se izgubio trag, ispričala je Magdalena Milojević, ćerka nekadašnjeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.