GRUPA A: Sajdžije protiv stare MUŠTERIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 09:17

GRUPA "A": Sajdžije protiv stare MUŠTERIJE!

Utakmica počinje u 15 časova.

Prvo kolo u "A" grupi zatvara meč Velsa i Švajcarske, koji će otvoriti subotnji program na Evropskom prvenstvu (15).

Drugi dan na Evropskom prvenstvu otvaraju Vels i Švajcarska u 15.00. Velšani su 2016. bili jedno od najprijatnijih iznenađenja EURO, ali je pitanje da li mogu da ponove takve predstave. Kvota na Vels je 3,50, iks je 2,90, a dvojka 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vels - Švajcarska.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Gledajući tradiciju, Švajcarci su veliki favoriti, budući da su u prethodnih sedam utakmica, čak pet puta savladali Zmajeve.

Sa druge strane Velšani su dobili dva duela sa Sajdžijama, dok nikada između ovih selekcija susret nije završen remijem.

Poslednji put Vels je pobedio današnjeg rivala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. Godinu dana ranije, 7.oktobra, Zmajevi su pobedili 2:0 golovima Arona Remzija i Gereta Bejla, koji će i danas biti akteri utakmice u Bakuu.

Inače, prvi duel u istim kvalifikacijama pripao je Sajdžijama koje su slavile rezultatom 4:1 na svom terenu, a ponovo je utešni gol za poraženi tim postigao Bejl.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.