GRMI S MARAKANE - KONAČNA ODLUKA O TRANSFERIMA: Svi stopirani do daljnjeg - jedino Degenek MOŽE da ide

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 17:52

GRMI S MARAKANE - KONAČNA ODLUKA O TRANSFERIMA: Svi stopirani do daljnjeg - jedino Degenek MOŽE da ide

Jasan stav...

Buran dan je iza, a burni su dani i pred navijačima Crvene zvezde. Kasno sinoć je kao bomba odjeknula vest da je aktuelni srpski šampion i lider Superlige završio posao oko dovođenja štopera Bajera iz Leverkuzena, Aleksandra Dragovića, kao i da finalizira priču sa napadačem Aleksandrom Prijovićem.

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

Dok se čekaju zvanične potrvrde kluba za ta dva transfera, iz Ljutice Bogdana stižu nove vesti o planovima crveno-belih u narednom prelaznom roku pred evropske duele.

Kako piše "Mozzartsport", čelnici Zvezde su već doneli odluku da nosioci igre ne mogu da idu iz kluba pre kraja evropskih kvalifikacija, odnosno do poslednje sedmice avgusta. Prema sličnom principu leta 2018. godine put inostranstva krenuo je Nemanja Radonjić.

Saga oko prodaje krilnog fudbalera trajala je tri meseca, jer su u Zvezdi dobijali ponude Hofenhajma, Đenove, Sevilje i na kraju Olimpika iz Marselja. Radonjić je ostavio paraf na vernost francuskom klubu, Zvezda je dobila 12 miliona evra, ali je rođeni Nišlija odigrao dvomeč protiv Salcburga i potom se otisnuo u Francusku.

Uslov za nove transfere je isti - da potencijalni poslodavci pomere rok za transfere za kraj avgusta.

Od moratorijuma na izlazne transfere trebalo bi da bude oslobođen Miloš Degenek. Posebno posle načelnog dogovora sa Aleksandrom Dragovićem. Reprezentativac Australije je odbio ponudu iz Singapura, ali uvek je zanimljiv azijskom tržištu. Ne bi imao ništa protiv odlaska u Kinu ili Emirate, piše "Mozzartsport".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.