GREŠKA VEKA: Svi su mislili da je Ager u ZATVORU! Oglasio se bivši igrač Liverpula i rešio MISTERIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 20:41

GREŠKA VEKA: Svi su mislili da je Ager u ZATVORU! Oglasio se bivši igrač Liverpula i rešio MISTERIJU

Nezapamćena ispala.

Ceo svet, a ponajviše navijači Liverpula, ostao je u šoku posle objave informacije da je proslavljeni fudbaler Redsa Danijel Ager uhapšen na protestima u Moskvi! (više pročitajte OVDE).

Nekadašnji defanzivac aktuelnog šampiona Premijer lige uopšte se ne nalazi u Rusiji, pa je zbog toga odlučio da se oglasi i reši misteriju.

Naime, u Moskvi je uhapšen čovek koji se zove i preziva kao bivši as Liverpula, ali je stariji od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega četiri godine.

“There is a bit of confusion out there. I have never said: “ There is only one Daniel Agger.” And now we know for sure. The Daniel Agger mentioned in an incident in Moscow is not me.” I’m safe and sound in Spain ☀️🇪🇸

— Daniel Agger (@DanielAgger) January 25, 2021

- Došlo je do konfuzije ovde. Nikada nisam rekao "Postoji samo jedan Danijel Ager". Sada znamo da je to tačno. Danijel Ager koji je pomenut u incidentu u Moskvi, nisam ja. Ja sam dobro i u Španiji sam - oglasio se na društvenim mrežama bivši fudbaler Redsa.

Čovek koji je uhapšen u Moskvi se zove Danijel Ager, ali nije nikad igrao fudbal, a moraće da bude i saslušan pred istražnim sudijom u sudu Golovinske oblasti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.