GREG POPOVIČ JE MORAO DA PRIZNA: Jokić je SPEKTAKULARAN, on je kao Leri Bied

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 12:01

GREG POPOVIČ JE MORAO DA PRIZNA: Jokić je SPEKTAKULARAN, on je kao Leri Bied

Sjajna partija srpskog asa.

Novu NBA sezonu Nikola Jokić počeo je u MVP stilu. Bio je sjajan na premijeri portiv Finiksa, ali protiv San Antonija ponovo je zadivio košarkaški svet.

Do učinka od 32 poena, 16 skokova i sedam asistencija došao je za 32 minuta provedena u igri.

Šutirao je iz igre spektakularnih 15-19, a publiku dizao na nage svakom svojom asistencijom.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

Treneru Sparsa, legendarnom Gregu Popoviču nije ostalo ništa drugo nego da izrazi divljenje prema našem asu.

- On je stvarno spektakularan, interesantan, drugačiji igrač. On je kao Leri Bird od 214 centimetara. Način na koji on može da doda... Način na koji čita igru... On je neverovatan  - rekao je Popović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.