GRCI PRVI FINALISTI: Potopili Mađare, za zlato sa Srbijom ili Španijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 09:52

GRCI PRVI FINALISTI: Potopili Mađare, za zlato sa Srbijom ili Španijom

Do poslednja tri minuta bilo je neizvesno u bazenu

Vaterpolo reprezentacija Grčke plasirala se u finale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je u polufinalu bila bolja od Mađarske rezultatom 9:6 (2:1, 1:1, 2:2, 4:2)

Prvih šest minuta utakmice nije bilo golova, led je probila selekcija Grčke koja je prvu deonicu rešila u svoju korist (2:1). Drugačija slika viđena je u drugoj četvrtinim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su oba gola pala u prvom minutu.

Na startu poslednje četvrtine Grci su imali gol prednosti, koju su kasnije povećali na konačnih "plus tri" (9:6).

Do sada neporaženi sastav Grčke u finalu će igrati protiv pobednika meča koje se igra od 12.50, u kom se sastaju Srbija i Španija.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bravo momci! Srpski vaterpolisti protiv Grka brane olimpijsko zlato

Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2021

Vaterpolo reprezentacija Srbije u fenomenalnom polufinalu Olimpijskih igara trijumfovala je protiv Španije rezultatom 10:9.. Gol za pobedu postigao je jedan od najboljih svih vremena Filip Filipović pola minuta pre kraja, iako je Srbija, ne računajući prvu četvrtinu, gubila gotovo čitavu utakmicu.. U...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.