GRBIĆ: Žao mi je što nismo osvojili sjajniju medalju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRBIĆ: Žao mi je što nismo osvojili sjajniju medalju (FOTO)

Kontinentalni šampionat organizovan u Poljskoj.

Odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, pošto je u utakmici za treće mesto pobedila Belgijance. U polufinalu, od našeg nacionalnog tima bolji su bili Nemci, a upravo je selektor Nikola Grbić između ostalog podsetio i na taj duel.

EP U POLJSKOJ: Srbija do bronze posle drame i maratona! (FOTO)

Vučić čestitao odbojkašima : Vaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velika želja, izuzetan timski duh i sloga uvek su vam donosili medalje!

- Pomešana su osećanja. Ponosan sam na ove momke jer su pokazali karakter i verovatno će svi biti svesni značaja ove medelje kada prođe malo vremena. Posle sinoćne utakmice bilo je mnogo razočaranja među igračima i u celom stručnom štabu. Vratiti se posle jednog ovakvog meča nije jednostavno. Smogli su snage posle toliko razočarenja (sa Nemcima) da se vrate, motivišu i izađu na teren sa velikom agresivnošću - rekao je Grbić, naglasivši da su njegovi igrači zaslužili medalju.

- Bila bi velika šteta da smo se vratili bez medalje, nakon svega što smo pokazali do sinoć. Pokazali su veliko jedinstvo o žao mi je što nije drugačijeg sjaja, jer smo pokazali kvalitet i za neko sjajnije odličje - zaključio je Grbić, koji je i kao igrač osvajao medalje na brojnim takmičenjima.

Pozdrav za Srbiju iz Krakova, od bronzanih odbojkaša 🇷🇸❤️ pic.twitter.com/kOMsqZBpy5

— OSSRB (@ossrb) September 3, 2017

Napravio skandal, a onda je o njemu progovorio i Nadal (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.