GOTOVO JE: Zidan napušta Real Madrid, seli se kod ljubimca Delija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 15:23

GOTOVO JE: Zidan napušta Real Madrid, seli se kod ljubimca Delija!

Pukla ljubav.

Sin legendarnog trenera Real Madrida, Luka Zidan koji nastupa kao golman na pozajmici u Rasingu iz Santadneru ima ugovor sa "los blankosima" do kraja sezone, a po svemu sudeći ga neće produžiti i napustiće Santjago Bernabeu kao slobodan igrač.

Mladi Francuz, rođen u Marseju, tako će napustiti madridski klub posle 16 godina, otkako je kao šestogodišnjak došao u najmlađu selekciju tima 2004. godine. Njegova naredna destinacija mogla bi da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << domovina. Povratak u Francusku se čini kao najrealniji, pišu španski mediji, a zainteresovan je Monpelje za koji nastupa ljubimac navijača crveno-belih, Damjan Le Talek.

Montpellier songe à Luca Zidane https://t.co/U3VjBlxeTN

— Crumpa (@Crumpamag) June 4, 2020

Luka Zidan je upisao 27 nastupa za Rasing ove sezone, a naredne bi mogao da zaigra za tim koji je u skraćenoj sezoni francuske Lige 1 završio na osmom mestu na tabeli.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.