GOTOVO JE: Đurđević u Atini, Grobari će biti neprijatno iznenađeni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO JE: Đurđević u Atini, Grobari će biti neprijatno iznenađeni (FOTO)

Napadač večeras potpisuje ugovor.

Uroš Đurđević definitivno je završio svoj boravak u Partizanu i večeras bi trebalo da potpiše ugovor sa Olimpijakosom pošto su klubovi postigli dogovor, saznaje Informer.

ZNA SE I KAD JE PROMOCIJA: Nemanja Antonov dolazi u Partizan! (FOTO)

LAZAR MARKOVIĆ OTVORENO O POVRATKU U PARTIZAN: Jedna dobra i jedna loša vest za partizanovce (FOTO)

Međutim, navijačai Partizana najverovatnije neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpuno zadovoljni jer su crno-beli Đurđevića prodali za 2,5 miliona evra i 15 odsto od naredne prodaje, iako su prvobitno tražili 4,5 miliona.

Πρόταση λίγο παρακάτω από 5 εκ € φαίνεται να έκανε ομάδα για τον Uros Djurdjevic της #Partizan, μάλλον όχι όμως ο #Olympiacos pic.twitter.com/naYH0BMI5A

— REDnews Θ Ρ Υ Λ Ο Σ (@REDnews_THRYLOS) August 27, 2017

Još od revanša Partizana i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona govorkalo se da će Đurđević preći u redove Pirejaca, a sada se to i dogodilo pa su crno-beli ostali i bez drugog dela tandema koji im je doneo duplu krunu prošle sezone pošto je prethodno Leonardo otišao u Al Ahli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.