GOTOVI RADOVI: Pogledajte kako izgledaju klupe za rezervne igrače Zvezde i Arsenala! MOĆNO je blaga reč! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVI RADOVI: Pogledajte kako izgledaju klupe za rezervne igrače Zvezde i Arsenala! MOĆNO je blaga reč! (FOTO)

Sve je spremno za spektakl.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević i kapiten Nenad Miliujaš izneli su poslednje utiske uoči utakmice godine sa Arsenalom, na redu je „pretakmičarska tišina“ i priprema za ljuti okršaj sa liderom H grupe Lige Evrope.

MNOGO VAŽNA VEST ZA DELIJE: Ova TRI fudbalera Zvezde NEĆE igrati protiv Arsenala! (FOTO)

DELIJE, PAŽNJA: Evo koliko NAVIJAČA Arsenala DOLAZI u Beograd! (FOTO)

Do utakmice sa „tobdžijama“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostalo je nešto više od 24 časa, a na stadionu „Rajko Mitić“ se izvode fini radovi pred dolazak delegacije kluba sa „Emirejtsa“.

ОVO NISU OČEKIVALI: Igrači Partizana sleteli u Tiranu, dočekalo ih veliko iznenađenje (FOTO)

Da u Zvezdi ništa ne prepuštaju slučaju govori i fotografija sa terena, gde su pored trave, „umivene“ i klupe za rezervne igrače. Pored standarnog logoa Lige Evrope na klupi crveno-belih sa desne strane ponosno stoji klupski grb, dok se sa klupe Arsenala Beograđanima preti čuvenim klupskim amblemom – topom.

Englezi su lideri grupe H sa maksimalnih šest bodova iz prve dve runde, dok je Crvena zvezda druga na tabeli sa četiri boda.

Utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ igra se u četvrtak od 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.