GOLMAN JE STAO U ŽIVI ZID UMESTO NA GOL: Situacija nikad viđena u fudbalu, ishod je sramotan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 19:49

GOLMAN JE STAO U ŽIVI ZID UMESTO NA GOL: Situacija nikad viđena u fudbalu, ishod je sramotan (VIDEO)

Doktorski.

Sasvim sigurno ranije i kasnije neviđena scena dogodila se u poljskom fudbalu prethodne sezone. U trećoj ligi Poljske, ekipa Siarka Tarnobrzeg igrala je protiv Pulavija i silno želela da sačuva vođstvo od 2:1.

Rival je imao slobodan udarac na oko 20-ak metara od gola, a onda se desilo nešto nesvakidašnje.

Golman Jeronim Zoh pridružio se živom zidu, sa željom da loptu uhvati dok ga ona preleće, a za to vreme mrežu su čuvali njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saigrači.

In which Polish keeper Hieronim Zoch opts to put himself in the wall for a free-kick pic.twitter.com/DjPfBRi2yM

— James Dart (@James_Dart) September 8, 2020

Zoh nije uspeo u prvobitnoj nameri, da svojom intervencijom unutar kaznenog prostora dodirne loptu, ali su njegove klupske kolege intervenisale "na crti" i sačuvale mrežu i tako osramotile izvođača koji nije uspeo da pogodi gol bez čuvara. Na kraju je i ostalo 2:1 za Siarku.

Nezapamćen slučaj o kom se još uvek priča.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda najpopularnija UFC ring devojka Arijani Selest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.