GODIN SE NIJE POKAZAO: Inter pronašao zamenu u Francuskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 13:48

GODIN SE NIJE POKAZAO: Inter pronašao zamenu u Francuskoj (FOTO)

Na stolu je četvorogodišnji ugovor.

Inter je pred početak sezone doveo Dijega Godina, ali Urugvajac nije ostavio najbolji utisak, a pošto ima velika primanja realno je da ovog leta napusti Milano. Ipak, Inter je već pronašao zamenu i trenutno pregovara sa štoperom Nice Malangom Sarom.

Talentovani 21-godipšnji fudbaler je ponikao u Nici za čiji je prvi tim debitovao 2016. i do sada zabeležio 119 mečeva uz tri gola.

Now on Naija Reports

Inter >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cool Down Interest In Tottenham’s Jan Vertonghen & Step Up Pursuit Of Nice Defender Malang Sarrhttps://t.co/r5KnjdnKQZ pic.twitter.com/FgFThvNE8V

— Naija Reports (@naija_reports) June 13, 2020

Vrlo, vrlo neizvesno je u španskom prvenstvu - Barselona ima dva prednosti nad Realom i večeras od 22.00, u prvom meču Katalonaca posle pandemije, gostuje Majorki. Dvojka je 1,28, a kombinazzija 2&3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majorka – Barselona.

Sar je igrao za sve mlađe reprezentativne selekcije Francuske, a osim štopera, može da igra na i poziciji levog beka. Inter nudi četvorogodišnji ugovor Saru koji bi došao kao slobodan igrač pošto mu na kraju sezone sa Nicom ističe ugovor. U preilog Interu ide i činjenica da je njegov agent Federiko Pastorelja koji već ima dva igrača u Milanu, Romela Lukakua i Antonija Kandrevu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.