GLAVOBOLJA ZA STANOJEVIĆA - OSTAJE BEZ IGRAČA ZA FINALE KUPA? Fudbaler crno-belih sa POLOMLJENOM šakom igrao protiv Spartaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 15:48

GLAVOBOLJA ZA STANOJEVIĆA - OSTAJE BEZ IGRAČA ZA FINALE KUPA? Fudbaler crno-belih sa POLOMLJENOM šakom igrao protiv Spartaka

Loša procena dovela da ne bude zamenjen.

Velikim problem za Partizan. Kako prenosi Telegraf, levi bek crno-belih Ivan Obradović je polomio šakuvi predstoji mu pauza od tri do četiri nedelje, što znači da je pod upitnikom i za finale Kupa protiv Crvene zvezde koji se igra 25. maja.

Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u ovoj fazi takmičenja, a sada će jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od ova dva tima sigurno biti u finalu. Večeras je kvota na keca 2,55, na iks 2,95, a na dvojku 3,05, dok je na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Čelsi.

Obradović je u toku meča sa Spartakom, prilikom jednog duela i pada povredio pomenutu šaku, ali je ostao na terenu, što je bila loša procena što igrača, što lekarske službe crno-belih.

Ostaje neizvesno da li će Obradović uspeti da se oporavi do finala kupa protiv Crvene zvezde. Ukoliko ne bude spreman svakako će igrati Slobodan Urošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.