GEST O KOME BRUJI ŠPANIJA: Jović URADIO ono što ne bi nijedan igrač Ajntrahta! U Madridu ostali ŠOKIRANI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 08:58

GEST O KOME BRUJI ŠPANIJA: Jović URADIO ono što ne bi nijedan igrač Ajntrahta! U Madridu ostali ŠOKIRANI

Srbin oduševio.

Još prošlog leta, fudbaleri Reala pristali su na smanjenje plata, kojim su Madriđani uštedeli 40.000.000 evra, a sada su napravili još jedan čin solidarnosti.

Svi igrači lidera La lige su se odrekli bonusa, koji se dobija ako se osvoji špansko prvenstvo ili Liga šampiona, što bi Madriđanima moglo da uštedi dodatnih 30.000.000 evropskih novčanica.

Na ovakvu solidarnost, pristali su i fudbaleri koji su trenutno na pozajmicama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uključujući srpskog reprezentativca Luku Jovića (Ajntraht), ali i Bejla, Sebaljosa, Edegora...

A nije da "Blankosi" nisu blizu ovih trofeja. U La ligi se sa gradskim rivalom Atletikom i Barselonom trkaju da odbrane titulu, dok su u najelitnijem klupskom takmičenju stigli do polufinala, gde su po mnogim procenama, favoriti protiv premijerligaša Čelsija.

Ovakav potez prvotimaca, Realu bi mnogo značio u pokušaju da sakupi novac za Erlinga Braunta Halanda, jer će Norvežanin biti najveća i, ujedno, najskuplja zvezda predstojećeg prelaznog roka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.