GDE SI POŠAO? Bobi dva puta ZALEPIO Nurkića da nije znao gde je levo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SI POŠAO? Bobi dva puta ZALEPIO Nurkića da nije znao gde je levo (VIDEO)

Klipersi poraženi.

Boban Marjanović i Miloš Teodosić će pokušati da zaborave meč sa Portlandom. LA Klipersi su izgubili od Trejlblejzersa rezultatom 116:105, a srpski košarkaši nisu imali zapažen učinak.

Marjanović je zabeležio po četiri poena i skoka za 12 minuta, ali je imao i dve „strašne“ rampe kojima je zaustavio bosanskog centra Jusufa Nurkića.

Sa druge strene, Teodosić je igrao samo četiri minuta i uspeo da upiše skok. Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u timu Portlanda su bili Damijan Lilard sa 26 poena i Si-Džej Mekolum sa 23 poena.

Boston je načinio veliki preokret protiv Finiksa koji sa klupe predvodi Srbin Igor Kokoškov. Kelti su na poluvremenu gubili 20 razlike, ali su slavili posle produžetka rezultatom 116:109 uz 39 poena Kajrija Irvinga.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.