O TOME ĆE GENERACIJE PRIČATI: Legendarna FORA koju je Kobi PRODAO rivalu OBELEŽILA mu je KARIJERU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O TOME ĆE GENERACIJE PRIČATI: Legendarna FORA koju je Kobi PRODAO rivalu OBELEŽILA mu je KARIJERU (VIDEO)

Šmekerski potez.

Proslavljeni as Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant tragično je izgubio život u padu helikoptera, koji se srušio u Kaliforniji. Tom prilikom poginula je i Brajantova 13-godišnja ćerka Đijana, kao i još sedmoro osoba.

Ceo svet pamtiće Kobija kao vrhunskog košarkaša, koji je bio magnet za publiku. Ne samo po potezima i koševima koje je postizao, već i po forama koje je umeo da napravi tokom meča.

Jednu od takvih Brajant je izveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u duelu sa Metom Barnsom, sada već davne 2010. godine na meču Los Anđeles Lejkersa i Orlando Medžika.

As Jezerdžija je pokušao da uplaši Brajanta tako što je pri izvođenju lopte iz auta krenuo sa njom ka licu sjajnog košgetera tima iz Los Anđelesa. Kobi je ostao hladan kao špricer i samo se nasmejao i protrljao nos, a o toj reakciji i danas priča ceo svet. Kako je to izgledalo, možete da pogledate u prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.